Čokoládovo-hrušková pěna a creme brulée s jahodovou omáčkou

Ingredience na pěnu: Nestlé čokoládová pěna 100 g, smetana 33% 120 ml, mléko 100 ml, Quick drink 20 ml, hruška 50 g

Ingredience na creme brulée: Nestlé creme brulée 26 g, mléko 100 ml, smetana 33% 100 ml, algin 5 g, voda na algin 1 litr, vápník 0,5 g, cukr 20 g, piškotový plát 100 g, jahodový topping 100 g

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se