PEČENÝ VEPŘOVÝ BOK S JABLEČNÝM CHUTNEY A BRAMBOROVOU KAŠÍ S CELEREM

Suroviny: vepřový bok bez kosti 2 kg, Maggi šťáva k vepřové pečeni 40 g, jablka 2 ks, máslo 50 g, Maggi bramborová kaše komplet 200 g, voda na přípravu kaše, řapíkatý celer 100 g, sůl, pepř, kmín


Krok 1
Nejdříve si připravíme veškeré výše zmíněné suroviny, které budeme v průběhu přípravy pokrmu potřebovat.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se