Omamný sporťák pro ostrou jízdu Petr Nič, přední český profesionální golfista, testoval nejprodávanější kabriolet na světě: dvoulitrovou Mazdu MX-5. 23. 8. 2007 ▪ 4 min. čtení
Dobrou restauraci poznám podle vína Pro majitele strojařské firmy Wikov Industry Martina Wichterleho je nejlepším završením obchodního jednání v Norsku restaurace na nábřeží v... 23. 8. 2007 ▪ 8 min. čtení
Josef Blecha: Chutná mi tam, kde cítím genia loci Generální ředitel Fezka Strakonice Josef Blecha říká, že restaurace má mít nejen skvělý jídelníček, ale především genia loci. Na takovém místě... 27. 5. 2007 ▪ 4 min. čtení
Majitel a šéfkuchař restaurace Aromi Riccardo Lucque doporučuje ¨ Jméno: Riccardo LUCQUE Pozice: majitel a šéfkuchař pražské restaurace Aromi Věk: 38 Kde pracoval předtím: tři roky vařil v restauracích... 27. 5. 2007 ▪ 6 min. čtení
Když city převáží nad chladným rozumem Liběna Rochová, oděvní designérka, testovala třílitrový kabriolet Alfa Romeo Spider. 21. 6. 2007 ▪ 5 min. čtení
Chutná mi tam, kde cítím genia loci Generální ředitel Fezka Strakonice Josef BLECHA říká, že restaurace má mít nejen skvělý jídelníček, ale především genia loci. Na takovém místě... 27. 5. 2007 ▪ 9 min. čtení
Když city převáží nad chladným rozumem Liběna ROCHOVÁ, oděvní designérka, testovala třílitrový kabriolet Alfa Romeo Spider. 24. 5. 2007 ▪ 5 min. čtení
Automobil do terénu i do divadla Pavel KAFKA, generální ředitel české pobočky firmy Siemens, testoval nový třílitrový šestiválec VOLKSWAGEN TOUAREG. 26. 4. 2007 ▪ 4 min. čtení
Dobré jídlo? Až když je obchod domluven Generální ředitel Schneider Electric CZ Olaf KÖRNER tvrdí, že bez jídla by se dlouhodobý byznys dělal těžko, neboť slouží k poznání partnerů.... 26. 4. 2007 ▪ 9 min. čtení
Šéfkuchař restaurace Le Lapin Bleu v hotelu U Blaženky v Praze Radim Brož doporučuje Jméno: Radim Brož Pozice: šéfkuchař restaurace Le Lapin Bleu v hotelu U Blaženky v Praze Věk: 34 Kde pracoval předtím: pražský hotel Astra,... 7. 5. 2007 ▪ 4 min. čtení
Martin Petrášek: Dobrá restaurace otevírá čtvrtý rozměr Martin Petrášek, předseda představenstva a generální ředitel firmy Stock Plzeň, říká, že nejlepší kuchyně je ta místní. Vznikala totiž po... 25. 3. 2007 ▪ 4 min. čtení
Když je v autě škoda pouštět hudbu Suad Hadžič, generální ředitel českého zastoupení Gorenje, testoval pětilitrový osmiválec Porsche Cayenne S FL. 22. 3. 2007 ▪ 4 min. čtení
Dobrá restaurace otevírá čtvrtý rozměr Martin PETRÁŠEK, předseda představenstva a generální ředitel firmy Stock Plzeň, říká, že nejlepší kuchyně je ta místní. Vznikala totiž po... 25. 3. 2007 ▪ 7 min. čtení
Šéfkuchař pražského hotelu Radisson SAS Alcron Jiří Štift doporučuje Jméno: Jiří ŠtiftPozice: šéfkuchař pražského hotelu Radisson SAS Alcron Věk: 32Kde pracoval: pražská restaurace U ševce Matouše, Hotel... 8. 2. 2007 ▪ 6 min. čtení
Petr Žaluda: Jídlo nejlépe prozradí povahu klienta Petr Žaluda, generální ředitel Winterthur v České republice a na Slovensku, tvrdí, že pojišťovny nabízejí velmi podobné produkty. Při... 8. 2. 2007 ▪ 5 min. čtení
Japonský koráb plný elektroniky Viliam Sivek, předseda představenstva a generální ředitel EuroAgentur Hotels and Travel, testoval tříapůllitrový šestiválec Honda Legend. 8. 2. 2007 ▪ 4 min. čtení
Jídlo nejlépe prozradí povahu klienta Petr Žaluda, generální ředitel Winterthur v České republice a na Slovensku, tvrdí, že pojišťovny nabízejí velmi podobné produkty. Při... 8. 2. 2007 ▪ 10 min. čtení
Majitel a šéfkuchař restaurace Da Emanuel v Praze Emanuel Ridi doporučuje Jméno: Emanuel RidiPozice: majitel a šéfkuchař restaurace Da Emanuel v PrazeVěk: 33Kde pracoval předtím: Taverna Toscana v PrazeCo by nabídl... 10. 12. 2006 ▪ 2 min. čtení
Martin Dlouhý: Vášeň pro jídlo ukáže dobrého byznysmena Aby firma Martina Dlouhého mohla svým zákazníkům nabídnout to nejlepší víno a potraviny, rozhodl se zaměstnat špičkového sommeliéra i kuchaře. 7. 12. 2006 ▪ 4 min. čtení
Vášeň pro jídlo ukáže dobrého byznysmena Aby firma Martina Dlouhého mohla svým zákazníkům nabídnout to nejlepší víno a potraviny, rozhodl se zaměstnat špičkového sommeliéra i kuchaře. 7. 12. 2006 ▪ 5 min. čtení