Candát s křupavou kůží? Sledujte triky šéfkuchaře restaurace V Zátiší Pražská restaurace V Zátiší ani po čtvrtstoletí neztrácí tah na branku. V symbióze tu na hosty čeká elegantní a působivá atmosféra,... 6. 2. 2018 ▪ 1 min. čtení
Byznys menu Jak doladíte maso křehkého sumce? Třeba omáčkou ze šalotky Současné zlaté časy českého hotelnictví se začínají promítat do výrazného zlepšování gastronomických služeb. Navštívili jsme kuchyni pražského... 18. 1. 2018 ▪ 1 min. čtení
Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost Autorské menu Marka Fichtnera z Augustine Restaurantu v pražské Letenské ulici nabízí kolekci pokrmů od tradičních jídel po speciality. Jak... 9. 1. 2018 ▪ 1 min. čtení
Byznys menu Tip na vánoční či silvestrovské občerstvení: Lososové chlebíčky s kaviárem na špejli Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou v bistru Špejle napíchnuté miniaturní burgery,... 14. 12. 2017 ▪ 1 min. čtení
Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka Skvostný španělský ptáček soupeří v nové pražské restauraci Tiskárna s plněným jehněčím hrudím. Za pozornost stojí i zadělávané telecí... 6. 12. 2017 ▪ 1 min. čtení
Podívejte se, jak v Bistru Kaprova připravují královskou snídani Desítky let fungovalo v Kaprově ulici v Praze vyhlášené knihkupectví, které po krátké renovaci unikátních prostor vystřídalo ambiciózní bistro... 28. 11. 2017 ▪ 1 min. čtení
Videorecept Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje Šéfkuchař Tomáš Juřík z pražské restaurace La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho nám na kameru ukázal, jak se připravuje toust... 7. 11. 2017 ▪ 1 min. čtení
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci Chorvatský Mlýn připravují jaderské kalamáry se špenátem Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů. Potěší... 17. 10. 2017 ▪ 1 min. čtení
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci V Zahradě připravují kroupy vařené v jablečném cideru s vepřovou kotletou Tradiční česká kuchyně připravená v moderní podobě z těch nejkvalitnějších surovin - taková je filozofie čerstvě otevřené restaurace V Zahradě.... 10. 10. 2017
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci Café Buddha připravují smaženého kraba s omáčkou Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu vybroušených kulinárních pokladů z celé... 6. 10. 2017
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci Home by Unic připravují jelení hřbet na červeném víně Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z... 2. 1. 2018 ▪ 1 min. čtení
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci hotelu Kašperk připravují hovězí pupek s ovocnou salsou Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní služby.Jedním z trumfů hotelu je poctivá... 2. 1. 2018 ▪ 1 min. čtení
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci Le Grill připravují polévku z hříbků Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní zahrady nebo noblesní restaurace. Z předkrmů stojí... 2. 1. 2018 ▪ 1 min. čtení
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci Le terroir připravují uzenou makrelu Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský" podnik, kde se uzavírají velké kontrakty. V... 5. 9. 2017
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci Nota Bene připravují kachní prso Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost. Taková je filozofie šéfkuchaře komorní restaurace Nota Bene, která patří mezi méně známé, ale... 2. 1. 2018 ▪ 1 min. čtení
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci Harmony ve Špindlerově Mlýně připravují selátko se zelím, cibulkou a bramborem Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za poslední dekádu výrazně zlepšila. Jedním z nejlepších hotelů ve městě je Harmony Club. V něm se snoubí... 2. 1. 2018 ▪ 1 min. čtení
Byznys menu Podívejte se, jak v bistru Premier Mercato připravují rizoto s krevetami Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé obědy i pohodové posezení u kvalitního vína doprovázené pestrým výběrem studených či teplých... 2. 1. 2018 ▪ 1 min. čtení
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci Žofín Garden připravují kuřecí prsa na zázvoru Jedničkou je v restauraci Žofín Garden burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či svíčková, velký úspěch... 25. 7. 2017
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci Nejen Bistro připravují hovězí na grilu, brambůrky a tři druhy hrášku Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti. Povedená je i chobotnice z Josper grilu v... 4. 7. 2017
Podívejte se, jak v restauraci Pohostinec Monarch připravují výborný tatarák z telecího masa Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se zaměřil na původní českou a rakouskou kuchyni z doby monarchie.V nabídce samozřejmě nechybí... 2. 1. 2018 ▪ 1 min. čtení