Divoká chuť podzimu Zvěřina patří mezi nejoblíbenější suroviny Jiřího Štifta. Recepty na zajíce i kance staví na chutích i postupech tradiční české kuchyně. Oběma... 14. 10. 2009 ▪ 5 min. čtení
Pečeme na slano Cukráři nemají ve svých knihách zapsané jen sladké recepty. Dva ze sbírky těch klasických slaných ráda používá i šéfcukrářka Café Imperial... 7. 10. 2009 ▪ 5 min. čtení
Nejpodzimnější zelenina Na kuchyňské lince restaurace Na kopci nás minulý týden čekal košík plný oranžových dýní. Šéfkuchař Titus Eliáš z jejich dužniny připravil... 30. 9. 2009 ▪ 5 min. čtení
Óda na halibuta „Je to krásné bílé maso, nejlepší platýzovitá ryba," říká o halibutovi šéfkuchař Jiří Štift. Filety z halibuta připravil hned na dva letní... 27. 8. 2009 ▪ 5 min. čtení
Do trouby s tvarohem Dobrý tvaroh musí mít maličko nakyslou chuť a nesmí být řídký. Když je hodně tučný, hodí se do koláčů, naopak ten s menším obsahem tuku je... 20. 8. 2009 ▪ 5 min. čtení
Léto v lastuře Slávky se Titus Eliáš učil dělat v zemi, kde jsou národním jídlem – v Belgii. Příprava podle jeho receptů je jednoduchá. Základem úspěchu je... 12. 8. 2009 ▪ 5 min. čtení
Meruňky do koláčů i knedlíčků Díky svojí sladkokyselé chuti jsou meruňky skvělým základem pro dezerty všeho druhu. Z kousků meruněk se připravují různé variace koláčů, ať už... 22. 7. 2009 ▪ 5 min. čtení
Letní cukety „Květy cukety přidávají Italové do lecčeho, třeba i na pizzu,“ říká šéfkuchař Titus Eliáš o zelenině, kterou považuje za jednu z... 15. 7. 2009 ▪ 5 min. čtení
Jahody k játrům Jahody se dají dělat nejen na sladko, ale i na slano. Šéfkuchař Andrea Accordi to umí na oba způsoby. 13. 7. 2009 ▪ 5 min. čtení
Smrže z lesních cest Hlavičky lahodných pórovitých hub je před přípravou nutné pořádně proprat, aby v nich nezůstal písek, radí Jiří Štift, šéfkuchař restaurace... 10. 6. 2009 ▪ 5 min. čtení
Chřest s hvězdičkou Andrea Accordi, Titus Eliáš, Kateřina Fornůsková, Jiří Štift. Tři špičkoví šéfkuchaři a nejlepší cukrářka v zemi se budou čtenáře Hospodářských... 20. 5. 2009 ▪ 5 min. čtení