gourmetguru@ihned.cz

bloger ▪ zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta

Koishi rozšiřuje své impérium Brněnská fish & sushi restaurace Koishi nemá v poslední době úplně dobré recenze, což ale její majitele zjevně...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Do Lokálu nejen na plzeň? Gourmetguru píše občas i to, co jen zaslechne. A že někdy zaslechne ledasco. Ale některým věcem, které se k jeho uším...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

James Joyce nabral prestižní ocenění Pro irskou hospodu James Joyce byl minulý týden opravdu výjimečný. Britský deník Irish Times zařadil tenhle...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Wine And Food zkouší Asii Pokud má česká gastronomie nějaký čistý příběh úspěchu, pak je to Wine And Food Market. Během pár let se podnik díky...
21. 4. 2015 ▪ 2 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Kvalita podle steaků a créme brulée Minulý týden byl Gourmetguru kýmsi dotázán, jak se podle něj pozná dobrá restaurace od té trochu horší....
21. 4. 2015 ▪ 2 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Další pop-up v režii SaSaZu Praha má za sebou další díl pop-upové události Forbidden Taste. Gourmetguru už o celém projektu spojujícím umění s...
21. 4. 2015 ▪ 2 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Pavel Buchwaldek nezná skromnost Běžný návštěvník zná restauraci Zlatá Praha v pražském hotelu InterContinental maximálně díky známým (a velmi...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Moderní česká zabijačka Minulý týden trávil Gourmetguru mimo republiku, takže mu unikla zásadní zpráva o tom, že Radek David, šéfkuchař...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Pisoár není talíř! Existuje jedna věc, která Gourmetgurua v restauracích neuvěřitelně popouzí. Toalety jsou místo, o kterém se v restauračních...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Expanze kávových hipsterů Minulý týden zde Gourmetguru zmiňoval expanze zavedených podniků. Byl upozorněn, že rozpínat se má i pražírna...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Překvapení zvané Slowpec Gourmetguru využívá restaurace především ve městech. Už proto, že jsou mu hlavně pracovním nástrojem. Nicméně nemohl si...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Čestr měl ohnivý problém Tomáš Karpíšek neměl klidný rozjezd roku. Jeho Čestr byl na silvestra vyřazen z provozu. Vzňala se část vzduchotechniky...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Je Kašpárkův Field mimo jeho image? Radek Kašpárek konečně otevřel v ulici U Milosrdných svoji restauraci Field. Ta se nachází hned vedle...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Podniky, o kterých se mluví Nejprve na začátek - Gourmetguru slibuje, že konečně zajde do bister ? Table a Story. Obě jsou na Praze 6 a obě mají...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Pohlreich uprostřed další přetahované Ale vážně, jak dlouho bude trvat, než se image Zdeňka Pohlreicha obrátí proti němu? Nynější souboj s...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Hrádek expanduje Café-Café Richarda Hrádka svému majiteli vyneslo pověst celebrity. A jakkoli Gourmetguru podobné podniky nevyhledává, neb...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Zápisky protivného hosta

Gerlich ve vlastním Doby, kdy byl Richard Gerlich pravou rukou Riccarda Lucqueho při rozjezdu sítě Aromi, jsou dávno pryč. Nyní je Gerlich...
21. 4. 2015 ▪ 3 min. čtení

Gourmetguru

Bude pivní boj o Vinohrady? Gourmetguru má rád pivnice. Ne pořád, ale jednou za čas. I z toho důvodu považuje za geniální koncept restaurací...
25. 11. 2015 ▪ 3 min. čtení