Šéfkuchařem na odpoledne Chcete si doma připravit sushi, kohouta na víně nebo skvělou svíčkovou, kterou jste nestihli okoukat od babičky? Stačí vybrat si správný kurz a... 10. 5. 2012 ▪ 7 min. čtení
Nejlepší gurmánská šunka? Španělská Bellota z tmavých prasat Nasolená a vzduchem sušená šunka se vyrábí v mnoha zemích světa, překvapivě třeba i v Číně. Největší tradici má však ve Středomoří. V zemích... 17. 3. 2012 ▪ 2 min. čtení
EKONOM: Nejlepší gurmánská šunka? Španělská Bellota z tmavých prasat Nasolená a vzduchem sušená šunka se vyrábí v mnoha zemích světa, překvapivě třeba i v Číně. Největší tradici má však ve Středomoří. V zemích... 17. 3. 2012 ▪ 2 min. čtení
Když gurmánská šunka, pak španělská lahůdka Bellota Nasolená a vzduchem sušená šunka se vyrábí v mnoha zemích světa, překvapivě třeba i v Číně. Největší tradici má však ve Středomoří. V zemích... 15. 3. 2012 ▪ 5 min. čtení
Koňak se hodí nejen k pití, ale i k ukládání peněz FOTOGALERIE: Láhev koňaku z limitované edice Rémy Martin se v létě prodávala za 474 tisíc korun. Už dnes je její hodnota o 20 procent vyšší. 13. 12. 2011 ▪ 2 min. čtení
Koňak se hodí nejen k pití, ale i k ukládání peněz Na celosvětový trh bylo uvedeno pouze 100 lahví tohoto výjimečného nápoje, prodaly se všechny. Jedna z nich patří také neznámému českému... 8. 12. 2011 ▪ 5 min. čtení