Martin Vodička

ředitel Soukromé střední školy výpočetní techniky Praha

Trendy v porcelánu

Jíst v restauraci je jako divadelní představení a každý šéfkuchař a manažer restaurace ví, že samotná prezentace jídla je stejně důležitá jako...
2. 7. 2009 ▪ 3 min. čtení

Prostřený stůl jako vizitka

Ať v restauraci, nebo doma, základní pravidlo pro prostírání je stejné: Rozhodující je situace. V případě restaurace navíc i složení klientely a...
30. 5. 2008 ▪ 3 min. čtení

Vidličky a nože skáčou po...

Když hoteliér ví, že příbory patří mezi věci, které zákazníci sebou často odnáší, pak se mu do jejich pořizování příliš investovat nechce. Ale...
3. 12. 2007 ▪ 3 min. čtení

Vše se mění, jen šálek zůstává

"Obrandované" hrnečky můžete mít zadarmo, takže je otázka, proč dnes ještě nějaké hrnečky kupovat. Ale o pár důvodech vím, a to je neprodávám.
11. 7. 2007 ▪ 4 min. čtení

Porcelán a design. Nesouvisející pojmy?

Vliv současné doby, různých módních trendů a moderních technologií se neodráží pouze v módě, v automobilech, v hi-tech přístrojích, ale i na...
19. 3. 2007 ▪ 2 min. čtení