Trendy v porcelánu Jíst v restauraci je jako divadelní představení a každý šéfkuchař a manažer restaurace ví, že samotná prezentace jídla je stejně důležitá jako... 2. 7. 2009 ▪ 3 min. čtení
Prostřený stůl jako vizitka Ať v restauraci, nebo doma, základní pravidlo pro prostírání je stejné: Rozhodující je situace. V případě restaurace navíc i složení klientely a... 30. 5. 2008 ▪ 3 min. čtení
Vidličky a nože skáčou po... Když hoteliér ví, že příbory patří mezi věci, které zákazníci sebou často odnáší, pak se mu do jejich pořizování příliš investovat nechce. Ale... 3. 12. 2007 ▪ 3 min. čtení
Vše se mění, jen šálek zůstává "Obrandované" hrnečky můžete mít zadarmo, takže je otázka, proč dnes ještě nějaké hrnečky kupovat. Ale o pár důvodech vím, a to je neprodávám. 11. 7. 2007 ▪ 4 min. čtení
Porcelán a design. Nesouvisející pojmy? Vliv současné doby, různých módních trendů a moderních technologií se neodráží pouze v módě, v automobilech, v hi-tech přístrojích, ale i na... 19. 3. 2007 ▪ 2 min. čtení