Vymažeme ohnivzdornou misku a na dno dáme plátky veky. Maso nasekáme a smícháme s jedním vejcem a se smetanou, osolíme, opepříme, naklademe na housky a zalijeme 3 vejci s trochou smetany. Dáme zapéct a před dohotovením posypeme sýrem. Zdobíme pažitkou a kečupem.
Poslala mi to paní Dagmar Hochmutová, moje díky neberou konce! Děkuji, děkuji, děkuji!!! Opravdu je to ve výsledku koláč - a úžasný! Když jsem to nedávno zkoušel, uvědomil jsem si, že se musím ještě pořád hodně učit - tohle by mě prostě nikdy nenapadlo! Použil jsem k tomu zbytky kuřete a od té doby přemýšlím, že při příštím kuřeti zase musím něco nechat. Nejvíc tenhle recept oplakal náš kocour Čert - pochopil, že už mu nic od drůbeže po obědě házet nebudu.
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist