200 g čerstvého ovoce
balení kondenzovaného mléka
250 ml smetany ke šlehání
moučkový cukr
Trochu ovoce oddělíme, zbytek dáme do mixéru spolu s kondenzovaným mlékem a cukrem a vše rozmixujeme. Do skleniček dáme zbylé ovoce, zalijeme smetanou a nakonec přidáme namixovanou směs. Necháme v lednici do úplného ztuhnutí.
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist