zmrzlina.jpg200 g čerstvého ovoce
balení kondenzovaného mléka
250 ml smetany ke šlehání
moučkový cukr

Trochu ovoce oddělíme, zbytek dáme do mixéru spolu s kondenzovaným mlékem a cukrem a vše rozmixujeme. Do skleniček dáme zbylé ovoce, zalijeme smetanou a nakonec přidáme namixovanou směs. Necháme v lednici do úplného ztuhnutí.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist