Rybí filé posolíme, posypeme kmínem a sladkou paprikou. Varnou mísu, vymazanou tukem, jemně vyložíme okapaným kysaným zelím smíchaným s malým množstvím malinového nebo rybízového džemu. Na směs položíme filé a dusíme, až zelí i ryba pustí šťávu. Pečeme v rozehřáté troubě.

Už jste si jistě za ten půlrok zvykli, že ani jeden recept z mé sbírky není úplně normální. Někdy i pouhá četba vyžaduje určitou otrlost a odvahu. Nebojte se! Odměna bude sladká - u tohoto receptu to platí doslova.
Vzhůru do velkého dobrodružství! Do chvíle, kdy mi anonymně poštou přišel tenhle recept, jsem ještě nikdy v životě nespojil zelí s marmeládou, ale tady jsem tušil okamžitě sladkou odměnu. Chce to osobní statečnost a budete se divit, co tahle kombinace s tou rybičkou udělá!

petr_novotny.jpg
www.petr-novotny.cz




Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist