Clarion Congress Hotel Prague ve Vysočanech jmenoval šéfa kuchyně. Stal se jím Miroslav Soukup (44), který strávil šestadvacet let své profesní kariéry v hotelu InterContinental Praha. Jako Executive Sous Chef zde měl na starosti organizaci a administrativu kuchyně a personálu, přípravu hotelového menu a zabezpečení eventů. Absolvoval řadu odborných seminářů, mezi nimi i specializované kurzy na asijskou kuchyni. Své kuchařské dovednosti předvedl také v rámci prezentací české kuchyně v Budapešti, Berlíně, Moskvě, Bejrůtu a Soulu.
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist



