Clarion Congress Hotel Prague ve Vysočanech jmenoval šéfa kuchyně. Stal se jím Miroslav Soukup (44), který strávil šestadvacet let své profesní kariéry v hotelu InterContinental Praha. Jako Executive Sous Chef zde měl na starosti organizaci a administrativu kuchyně a personálu, přípravu hotelového menu a zabezpečení eventů. Absolvoval řadu odborných seminářů, mezi nimi i specializované kurzy na asijskou kuchyni. Své kuchařské dovednosti předvedl také v rámci prezentací české kuchyně v Budapešti, Berlíně, Moskvě, Bejrůtu a Soulu.

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist