KŘUPAVÉ TYGŘÍ KREVETY S BAZALKOVOU OMÁČKOU
Složení pro 3 osoby: 3 ks tygřích krevet, 50 g nudlí kaidaifi, mouka na temperu, voda, olej na smažení, dále na omáčku čtvrt balení kokosového puré Boiron, kokosové mléko, 3 svazky čerstvé bazalky, 2 ks vanilkového lusku, 1 ks zelené chilli papričky, 50 g palmového cukru.
Tomáš Stehlík
šéfkuchař Buddha-Bar Hotelu Prague
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist