KŘUPAVÉ TYGŘÍ KREVETY S BAZALKOVOU OMÁČKOU

Složení pro 3 osoby: 3 ks tygřích krevet, 50 g nudlí kaidaifi, mouka na temperu, voda, olej na smažení, dále na omáčku čtvrt balení kokosového puré Boiron, kokosové mléko, 3 svazky čerstvé bazalky, 2 ks vanilkového lusku, 1 ks zelené chilli papričky, 50 g palmového cukru.


















Tomáš Stehlík

šéfkuchař Buddha-Bar Hotelu Prague

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist