Kuřecí ze supermarketů nastavené vodou, lisovaná parodie na anglickou slaninu a chemicky dobarvená šunka? Takhle maso a uzeniny vypadat nemusí. Většina z nás má místa, kam chodí pro domácí klobásky, podomácku vykrmenou drůbež nebo poctivý flák hovězího.
Tento blog bych ráda přenechala vám, milí čtenáři. Znáte dobrého řezníka či uzenáře, u kterého se nebojíte nakoupit...Sem s nimi, prosím!
První tipy přidávám sama a těším se na ty vaše.
Petra Pospěchová
p.s. Výrobce dobrého jídla najdete každý týden v rubrice S chutí v pátečním Víkendu HN http://jidlo.ihned.cz a brzy třeba také u kolegy Cuketky na připravovaném webu scuk.cz
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist