Nezávislý průvodce po nejlepších restauracích vychází již tradičně 1. prosince. První místo v Maurerově výběru GRAND RESTAURANT obhájila restaurace Tomáše Karpíška La Degustation Bohême Bourgeoise. Na druhém místě se umístila Terasa U Zlaté Studně a třetí příčku obsadil Four Seasons, Allegro - jediný tuzemský držitel michelinské hvězdičky.
Zajímavostí je, že v letošním TOP 10 se umístily tři mimopražské restaurace. Brněnský podnik Koishi fish & sushi, ze Středočeského kraje restaurace V Polích a Chateau Mcely, Piano Nobile.
Průvodce je sestaven na základě nezávislých názorů od dobrovolných hodnotitelů, kteří tajně a za svoje peníze ohodnotili letos cca 615 gastronomických podniků v České republice. Autoři průvodce obdrželi 13 207 hodnocení od 805 hodnotitelů, kteří projedli 10 088 039,- Kč. Průměrná útrata na osobu činila 12 535,- Kč.
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení