PEČENÁ HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ, CHŘEST NA MÁSLE, PEČENÉ BRAMBORY A SMRŽOVÁ OMÁČKA

Složení pro jednu osobu:

200 g hovězí svíčkové, 4 střední brambory, 2 bílé a 3 zelené chřesty, sůl, bílý pepř, olej a máslo na restování, tymián, 2 stroužky česneku

Smržová omáčka pro 10 osob:

200 g čerstvých smržů, 40 g šalotky, 40 g Telecího fondu Premium Chef, 0,4 l telecího vývaru, 150 g smetany 33%

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Všechny články v audioverzi + playlist
Máte již předplatné?
Přihlásit se