CEVICHE A LA MEXICANA
Suroviny (4 porce): 400 g filetu z tresky nakrájeného na kostičky, jeden stroužek česneku nakrájený na jemno, jedna menší bílá cibule nakrájená na jemno, jedno rajče nakrájené na kostičky, 1/4 zelené papriky nakrájené na kostičky, chilli paprička podle chuti, šťáva ze tří limetek, čerstvý koriandr, sůl, pepř
Nakrájenou tresku smícháme s limetkovou šťávou a necháme marinovat 10-15 minut, než se treska takříkajíc "uvaří". Poté přidáme postupně česnek, cibuli, rajčata, zelenou papriku a samozřejmě chilli. Chilli přidáme dle obliby v pálivosti. Vše promícháme, ochutíme solí, pepřem a na závěr přidáme čerstvě nasekaný koriandr. Ceviche podáváme s kukuřičnými chipsy.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.