Podívejte se, jak v restauraci Loreta Golf Club připravují lososa s wasabi Názorná ukázka, jak lze chutně a nápaditě vařit pro poměrně konzervativní golfovou klientelu. V restauraci golfového klubu Loreta v Pyšelích se... 18. 10. 2016
Byznys lunch Čas považuji za luxus, říká šéf České spořitelny, se kterým jsme poobědvali v restauraci Emanuela Ridiho Se šéfem České spořitelny Tomášem Salomonem jsme poobědvali v restauraci Manú, jen pár metrů nad Vltavou. Manažer se pracovním obědům nebrání,... 15. 9. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch V loveckém sídle nedaleko Děčína jsme se šéfem Bohemia Cargo ochutnali zvěřinu z okolních lesů Šéf děčínského Bohemia Cargo Jan Kučera si rád zajede na dobrý oběd za město. Třeba na Kristin hrádek, kde připravují zvěřinu z okolních lesů.... 8. 9. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch Majitel firmy Favorit Richard Galovič přijel na oběd jak jinak než na kole. Ochutnali jsme to nejlepší z italské kuchyně Richard Galovič obnovil výrobu kol Favorit a rád pracuje v kavárnách a bistrech. Třeba v pražské Gastronomice v těsném sousedství Žižkovské... 1. 9. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch Ve westernovém městečku v srdci Moravy jsme poobědvali s ředitelem likérky Rudolf Jelínek Pavel Dvořáček vede likérku Rudolf Jelínek a zároveň je nadšený myslivec. Poobědvali jsme v jeho rodných Chřibech. Sám se v kuchyni příliš... 25. 8. 2016 ▪ 7 min. čtení
Byznys lunch Finské déjá vu: Manažerka Monika Kristková ráda chodí do Hergetovy cihelny, připomíná jí Skandinávii S finanční ředitelkou Equa Bank Monikou Kristkovou jsme poobědvaly v Hergetově cihelně. Připomíná jí Skandinávii, kde vyrostla. Také tím, že zde... 18. 8. 2016 ▪ 7 min. čtení
Byznys lunch Hudební manažer Lukáš Rychtařík se s umělci rád setkává nad neformálním pracovním obědem. Třeba ve Wine Food Marketu Hudební manažer Lukáš Rychtařík rád obědvá v ležérním stylu. Ve Wine Food Marketu na pražském Smíchově jsme si dali ryby, mořské řasy a... 11. 8. 2016 ▪ 7 min. čtení
Byznys lunch Pivo jsem začala pít až poté, co jsem nastoupila do chmelového byznysu, říká manažerka Drahomíra Mandíková Manažerka Plzeňského Prazdroje Drahomíra Mandíková chodí na středomořskou kuchyni do Koga v Havelské ulici v Praze. Daly jsme si carpaccio z... 4. 8. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch Vařený a syrový: S ředitelem hotelu Four Seasons René Beauchampem jsme ochutnali moderní italskou kuchyni Šéf pražského hotelu Four Seasons René Beauchamp je vášnivý gurmán. Ochutnává na cestách i doma a ve sbírce má 600 kuchařek. Poobědvali jsme s... 28. 7. 2016 ▪ 7 min. čtení
Byznys lunch Pestrobarevná hostina v libanonské restauraci U Cedru s personalistkou Janou Martinovou Personalistka Jana Martinová mluví šesti jazyky a ráda poznává kuchyně různých zemí. Na libanonskou chodí k Cedru. Jako oběd jsme zvolily... 21. 7. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch Podtrženo čokoládou: Oběd s manažerkou Kateřinou Štěrbovou v Café Savoy zakončený vyhlášenými dezerty Manažerka NN pojišťovny Kateřina Štěrbová ráda čerpá novou energii mezi lidmi mimo kancelář. Třeba v Café Savoy na Malé Straně, které má jen... 30. 6. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch Filet z mořského vlka jsme poobědvali s ředitelem Hamé Martinem Štruplem v pražské restauraci Pasta Fresca Šéf Hamé Martin Štrupl rád chodí na čerstvé ryby do Pasta Fresca. Denně si ale dopřeje i výrobky "své" firmy. A volný čas nejraději tráví... 23. 6. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch Steaková terapie: S marketingovým ředitelem automobilky Škoda jsme zašli na pořádný kus masa Manažerovi automobilky Škoda Stefanu Büscherovi přináší jídlo potěšení i sílu pro náročné úkoly. Není tedy divu, že miluje maso. Poobědvali jsme... 16. 6. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch Česko-indická variace: Šéf Coca-Coly Tomáš Gawlowski má rád asijské jídlo. Restaurace V Zátiší byla jasná volba Šéf Coca-Coly Tomáš Gawlowski nedá dopustit na pražskou restauraci V Zátiší. Tentokrát se podával chřestový salát a kuře tandori. A manažer si... 9. 6. 2016 ▪ 7 min. čtení
Byznys lunch Radost v bublině: Zakladatel digitální agentury Bubble Lukáš Kořínek s námi poobědval v karlínské Esce Majitel Bubble Lukáš Kořínek si na dobré jídlo potrpí. Rád si na něj zajede do pražského Karlína. V místní Esce jsme si dali brambory v popelu s... 2. 6. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch V hlavní roli chřest: V plovoucí restauraci Grosseto Marina jsme poobědvali s Liborem Mertlem Na pracovní oběd jsme zašli se spoluzakladatelem firmy ComAp Liborem Mertlem. V pražské plovoucí restauraci Grosseto Marina jsme vyzkoušeli... 26. 5. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch V srdci Brna: Do bistra Skog v moravské metropoli jsme na "dívčí" jídlo zašli s Radimem Jančurou Zakladatel společnosti Student Agency Radim Jančura obědvá nejraději sám, ale s námi udělal výjimku. Zašli jsme do bistra Skog na hummus se... 26. 5. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch Jsem barový typ, říká rozhlasový mág Michel Fleischmann. Poobědvali jsme v restauraci Avantgarde Rozhlasový mág Michel Fleischmann nás vzal do pražského podniku Avantgarde. Má rád restaurace v moderním stylu s nápaditou kuchyní. Jeho... 26. 5. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch Jídlo v oblacích: V restauraci Aureole jsme poobědvali s realitním magnátem Dušanem Kunovským Realitní magnát Dušan Kunovský rád obědvá v Aureole. Má to tam tři minuty, protože jen kousek odtud má kanceláře jeho firma Central Group.... 26. 5. 2016 ▪ 6 min. čtení
Byznys lunch Černá hodinka: Oběd úplně potmě s ředitelkou Neviditelné výstavy Ritou Küű S ředitelkou pražské Neviditelné výstavy Ritou Küű jsme poobědvaly přímo v expozici. Původně maďarský koncept funguje v hlavním městě už pět... 26. 5. 2016 ▪ 7 min. čtení