Hospodářské noviny
Hledat Přihlásit seMůj účet Předplatné
Přihlásit seMůj účet Předplatné
  • Home
  • Byznys
  • Zprávy
  • Názory
  • Tech
  • Reality
  • Investice
  • Podcasty
  • PročNe
  • Archiv
  • Další
  • Green Deal
  • Made in Czech-o-Slovakia
  • Předsednictví EU
  • Víkend
  • Inovátoři roku
  • Top ženy
  • Nej banka / Nej pojišťovna
  • Speciály HN
  • Předplatné
  • Redakce
  • Inzerce
  • Kontakty
  • Newslettery
  • Ekonom
  • Respekt
  • Logistika
  • Právní rádce
  • Economia
  • BeNative
  • Nastavení účtu
  • Moje předplatné
  • Odhlásit se

Recenze restaurací

RSS článků k tématu: Recenze restaurací
dvtv

Sním i osm kebabů, recenzuju 15 čokolád. Fastfoody jsou nejsledovanější, říká youtuber Jdeme žrát

Čtyři roky jsem byl úplně anonymní, byly vidět jen ruce, na začátku nebyl žádný plán, byl to jen drahý koníček a ochutnávky toho, co jsem jedl...
27. 9. 2020

Jídelní lístky úspěšných restaurací se dnes kopírují stejně jako zprávy na webu, pro MeatEater to ale neplatí

Věděl jsem, že to Daniele Govoni myslí vážně, když mi před časem řekl, že chce v Praze otevřít nejlepší "steakárnu". Zaprvé o masu něco ví, je...
13. 3. 2020 ▪ 3 min. čtení

Cesta do El Camina stojí za to, tento tapas restaurant rozšiřuje nabídku španělské gastronomie na pražských Vinohradech

Konec loňského roku patřil na pražských Vinohradech španělské gastronomii. Na náměstí Jiřího z Poděbrad otevřel malý tapas bar Gilda, zatímco...
28. 2. 2020 ▪ 3 min. čtení

Velký kouř nad pražskými Holešovicemi. V novém bistru Big Smokers se vše točí kolem uzení masa

Měl bych začít litovat, že jsem se nedávno odstěhoval z pražských Holešovic. Když jsme se sem před osmi roky přistěhovali, vládly tady díky...
16. 2. 2020 ▪ 4 min. čtení

Gilda z Vinohrad není žádná nová chlebíčkárna, ale pravý španělský tapas bar v Praze

Podnik Kogo býval jednou z nejpopulárnějších pražských "italských" restaurací, i když ji nevlastní Italové. U mořských plodů a vína se tady...
25. 1. 2020 ▪ 4 min. čtení

Dish je maso. Oblíbená "burgrárna" otevřela druhou pobočku, která se zaměřuje i na steaky a barbecue

Každý gurmán zná "fineburgerové" bistro Dish sídlící v Římské ulici na pražských Vinohradech. Řečeno lyricky s komunisty, bylo před časem...
10. 1. 2020 ▪ 4 min. čtení

Stará dobrá Itálie u Equilibristy. Zdejšího šéfkuchaře jste v televizi určitě neviděli, ale vaří senzačně

A to jsem si skromně myslel, že coby milovník italské gastronomie znám všechny dobré italské restaurace v Praze. Neznám, nebo neznal jsem, i...
6. 12. 2019 ▪ 4 min. čtení

Pražský Žižkov vkročil do moderní doby. Alespoň svým novým Signor bistrem v zastrčené uličce

Těžko říct, co přivedlo majitele k tomu, aby své Signor bistro otevřel v malé zastrčené uličce pod stále smutným Olšanským náměstím na pražském...
22. 11. 2019 ▪ 4 min. čtení

Dobře, jednoduše, ale trochu draze. V Dejvické 34 si otevřel bistro šéfkuchař Tomáš Černý

Všichni čekali, čím překvapí šéfkuchař Tomáš Černý. Dlouho vařil v luxusní italské restauraci La Finestra na pražském Starém Městě, odkud přešel...
8. 11. 2019 ▪ 4 min. čtení

Poslední restaurace s normálními cenami v srdci Prahy. St. Martin hraje k bůčku jazz

Jídlo, Víno & Pohoda, Jazz, píše o sobě nenápadné malostranské bistro St. Martin. To sídlí ve Vlašské ulici pod Petřínem a nad americkou...
25. 10. 2019 ▪ 3 min. čtení

Nahoru a dolů na Občanské plovárně aneb Jak se dá skvělá francouzská kachna utopit v teplém víně

Nově zrekonstruovaná pražská Občanská plovárna je sice malebná klasicistní památka, ale jako restaurace nesídlí na nejlepším místě: najdete ji...
11. 10. 2019 ▪ 4 min. čtení

Poctivá hostina v polích. Na Jitrách v Semicích se jí moderně, česky i evropsky

Restaurace Na Jitrách v Semicích východně od Prahy není nová. Zdejší legenda praví, že si ji před několika lety otevřeli majitelé firmy Bramko,...
27. 9. 2019 ▪ 4 min. čtení

Pomalu a dobře. V restauraci Amuni na to jdou sicilští majitelé přes slow food

Nedávno jsem tady psal, že nejlepší pizzu v Praze dělá Emanuele Ridi ve své nové restauraci Manú Praga. Pak mi ale Davide Lagomarsino, majitel a...
14. 9. 2019 ▪ 4 min. čtení

Tyhle tacos mají mexickou DNA. Ve „fast foodu“ La Taquería na pražských Vinohradech

Mexické taco je stejně geniální koncept jídla jako třeba hot dog, hamburger nebo kebab: tak jednoduché, a přesto tak dobré! I proto si stále...
6. 9. 2019 ▪ 4 min. čtení

Italský heavy metal v Praze. Riccardo Lucque se svou pizzou s bůčkem trefuje do českých chutí

Riccarda Lucqueho a Emanuela Ridiho spojuje několik věcí. Oba jsou Italové, mají restaurace v Praze a nově vlastní také "pizzerie": Lucque...
30. 6. 2019 ▪ 4 min. čtení

Emanuele Ridi má konečně i svou pizzerii. Pravou neapolskou a možná nejlepší v Praze

Trvalo to o něco déle, než známý pražský restauratér, Ital Emanuele Ridi, sliboval − ale tak už to nejen v gastronomii chodí. A zvlášť...
7. 6. 2019 ▪ 4 min. čtení

Vinohradský Výčep není obyčejná hospoda, ani náhodou. Je spíše ukázkou skvělé moderní české gastronomie

Nový podnik jménem Výčep, sídlící od konce loňského roku v horní části pražské Korunní ulice, jsem přešel. Zvenku je totiž stejně nenápadný,...
10. 5. 2019 ▪ 4 min. čtení

Grand Cru po Punčochářovi? Dva noví špičkoví kuchaři tvrdí, že je to pro ně výzva

Titulek, který odkazuje na známého šéfkuchaře Jana Punčocháře, možná zavání kultem osobnosti, situaci ale vystihuje celkem věrně. Pět let byla...
26. 4. 2019 ▪ 4 min. čtení

Maso v první řadě. Meatcraft na pražském Smíchově ctí svůj název a má i vlastní udírnu

Bývala tu "středomořská" restaurace jménem Plachta, přesně jakou byste čekali v zastrčené ulici na pražském Smíchově. Jenže ta oslavila...
12. 4. 2019 ▪ 4 min. čtení

Komfortní asijské Khomfi se do pražského Karlína ještě vešlo. Naštěstí bez "gastro kýče"

Člověk by skoro řekl, že přinejmenším gastronomicky je v pražském Karlíně dávno plno. Nějakou restauraci, bistro, hospodu, kavárnu nebo vinotéku...
7. 4. 2019 ▪ 4 min. čtení
Další články
Práce Kurzy
  • Vedoucí výroby
  • Chief Technology Officer
  • REGIONÁLNÍ MANAŽER
  • ŘEDITEL VÝROBNÍHO ZÁVODU
Další nabídky práce
  • Analýza klíčových slov
  • Vyhledávací a referenční funkce v Excel
  • Zvládání manipulace a strachu v komunikaci
  • Nešvary v prezentaci a jak se jich zbavit
Další kurzy a školení
TIP Atmoskop.cz - hodnocení firem zaměstnanci
Nabídka práce a kurzů
Hospodářské noviny

© 1996-2023 Economia, a.s.

Hospodářské noviny (print)   ISSN 0862-9587
Hospodářské noviny (online) ISSN 2787-950X

Sledujte nás
Stáhněte si aplikaci HN
  • Kontakty
  • Tiráž redakce HN
  • Economia
  • Kariéra v HN
  • Ceník inzerce
  • Ochrana osobních údajů
  • Prohlášení o cookies
  • Nastavení soukromí
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Koupit / darovat předplatné
  • Newslettery
  • RSS kanály
Autorská práva vykonává vydavatel. Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.
Přihlásit se
Pokračovat s účtem Google Pokračovat s účtem Facebook Pokračovat s účtem Twitter Pokračovat s účtem Apple
Z účtu nelze získat údaje potřebné pro založení účtu (ID, e-mail). Povolte prosím přístup k e-mailu.
Účet služby s tímto e-mailem je již použit jinde a nelze jej připojit.
K účtu služby se nepodařilo přihlásit. Zkuste prosím opakovat.
Propojení s účtem této služby již existuje.
Účet s tímto e-mailem již existuje. Zkuste se prosím přihlásit e-mailem a heslem.
K účtu se nelze přihlásit. Kontaktujte prosím uživatelskou podporu.
Nepodařilo se dokončit proces propojování účtů. Zkuste prosím opakovat později.
Neznámá chyba. Zkuste prosím opakovat později.
Zapomenuté heslo

Ještě nemáte založený účet? Založit si účet na HN.cz