Video Co jste nevěděli o grilování, díl 7: jak rozpálit gril Kdy dát maso na gril a jak poznat, že už musí z grilu dolů, aby nebylo vysušené? Co všechno má mít a umět správný gril? Otázky, na které... 7. 8. 2011 ▪ 4 min. čtení
Video Co nevíte o grilování, díl 5: Panenku můžete grilovat i v celku a jen do růžova Že vepřová panenka musí být suchá? Omyl. Šéfkuchař Dalibor Navrátil vám názorně předvede, jak na to. Podívejte se. (Jen škoda, že nebudete moci... 6. 8. 2011 ▪ 2 min. čtení
Video Co jste nevěděli o grilování, díl 2: Kuře nemarinovat a až je hotové zakápnout olejem Kuřecí prsa mohou být šťavnatá, když víte jak na to. Krok za krokem vás na cestě za dokonalým kuřecím stejkem doprovodí šéfkuchař Dalibor... 5. 8. 2011 ▪ 2 min. čtení
Video Co jste nevěděli o grilování, díl 1: Krkovičku nesolit a neklepat Nakládat maso aspoň dva dny předem? Proč? Ptá se šéfkuchař Dalibor Navrátil. Ta nejlepší cesta ke šťavnatému kusu grilované krkovičky je zároveň... 5. 8. 2011 ▪ 2 min. čtení