Hospodářské noviny
Hledat Přihlásit seMůj účet Předplatné
Přihlásit seMůj účet Předplatné
  • Home
  • Byznys
  • Zprávy
  • Názory
  • Tech
  • Reality
  • Investice
  • Podcasty
  • PročNe
  • Archiv
  • Další
  • Jak nastartovat sever
  • Speciály HN
  • Víkend
  • Magazín Stavba
  • Knihy HN
  • Eventy
  • Green Deal
  • Inovátoři roku
  • Top ženy
  • Nej banka / Nej pojišťovna
  • Předplatné
  • Redakce
  • Inzerce
  • Kontakty
  • Newslettery
  • Ekonom
  • Logistika
  • Právní rádce
  • Hra: Kombo
  • Economia
  • BeNative
  • Nastavení účtu
  • Moje předplatné
  • Odhlásit se

muh

Odebírat RSS

Štědrý večer u sousedů: Poláci připravují až dvanáct chodů. Patří k nim boršč i pšeničná kaše

Smažený kapr s bramborovým salátem, hrachová nebo rybí polévka, vánoční cukroví... Taková je štědrovečerní tabule českých domácností. Tušíte...
18. 12. 2017 ▪ 2 min. čtení

Korejští blogeři představili Moravu deseti milionům svých sledujících

Patnáct korejských blogerů se utkalo o nejzajímavější prezentaci České republiky na sociálních sítích. Společnou kampaň zorganizovalo zahraniční...
17. 12. 2017 ▪ 3 min. čtení

V Ungeltu sáhli po pistolích: Restaurace využívá přístroj, který dovolí nabízet vína po sklenkách bez zvětrání

V tisíciletých prostorách pražské restaurace Ungelt ve staroměstském Týně se skrývá obsáhlá vinotéka. Majitel teď navíc na víno pořídil...
18. 12. 2017 ▪ 2 min. čtení

Vánoční tržiště představí udržitelnou módu i hostinu pro gurmány

Přemýšlíte, čím potěšit rodinu pod stromečkem? Prosincová vánoční tržiště nabízí inspiraci od módy přes kosmetiku po lokální jídlo. A ještě...
6. 12. 2017 ▪ 3 min. čtení

Zmenšování ovládá cestovatelské vybavení. Trendem je také ekologie

Svět outdoorové výbavy v příštím roce ovládne minimalismus. K dostání bude menší a lehčí vybavení, v kurzu bude také to víceúčelové a...
18. 12. 2017 ▪ 3 min. čtení
Fotogalerie

Fotogalerie: Jeden z nejfotografovanějších světových hotelů je v Dubaji. Podívejte se dovnitř

Instagram vyhlásil žebříček nejfotografovanějších hotelů za rok 2017 na této sociální síti. Zvítězil singapurský hotel, v první desítce se...
5. 12. 2017 ▪ 2 min. čtení

Konference Leadership Brno poradila, jak vytvářet prostředí, ve kterém jsou lidé spokojení

Jak být dobrým leaderem, vytvářet motivující a efektivní pracovní prostředí a vybudovat firemní kulturu, která bude přitahovat ty nejlepší...
1. 12. 2017 ▪ 3 min. čtení
Recept

Vánoční cukroví pro klasiky i nadšence do zdravé výživy. Péct můžete i z jáhel nebo ovesných sušenek

Ještě jste nenapekli na Vánoce? Máme pro vás tři recepty, s nimiž rodinu u svátečního stolu potěšíte. Klasické, i ty méně tradiční.
18. 12. 2017 ▪ 4 min. čtení

Dvořákovu síň Rudolfina rozzáří videomapping. Doprovodí ho symfonický orchestr

Po tři únorové večery, od 16. do 18. 2., se Dvořákova síň Rudolfina promění pod taktovkou jedenácti vizuálních umělců z celého světa. Velkolepé...
30. 11. 2017 ▪ 2 min. čtení

Umělec Marek Schovánek instaloval na Kotvu jedenáct soch z perníkového těsta

Obchodní dům Kotva nově zdobí jedenáct obrovských perníků umělce Marka Schovánka. Zvou na výstavu.
30. 11. 2017 ▪ 2 min. čtení

Vánoce po italsku: Kohoutí vývar a kuře s parmazánovou pěnou

Češi jsou, co se týče vánoční gastronomie, konzervativnější než Italové. Ti totiž nemají jedno národní jídlo, které by si k večeři připravili...
1. 12. 2017 ▪ 6 min. čtení

Fotorecept: Připravte si vanilkové rohlíčky, které se rozplývají. Na másle nešetřete a rohlíčky obalujte horké

Vanilkové rohlíčky patří k Vánocům stejně jako kapr s bramborovým salátem. Jak na to, aby byly správně křupavé, nerozpadaly se a chutnaly...
29. 11. 2017 ▪ 3 min. čtení

Livigno zahajuje zimní sezonu. Bude hostit mezinárodní závod a nabízí skipassy zdarma

Cestovatelé z celého světa volili nejlepší evropské lyžařské destinace. První a druhé místo obsadila francouzská střediska, třetí patří severní...
29. 11. 2017 ▪ 2 min. čtení

Francouzským vinařem roku je dle prestižního Guide Hachette 2018 sklepmistr šampaňského domu Alfred Gratien

Tradiční šampaňské Alfred Gratien ze severofrancouzského města Épernay získalo řadu ocenění z prestižních vinařských soutěží. Nyní zaznamenal...
29. 11. 2017 ▪ 2 min. čtení

Začíná běžkařská sezona: Poradíme, jak správně navoskovat

Na horách napadl první sníh a vy byste nejraději vzali běžecké lyže a pustili se do stopy. Nejdřív je ale potřeba lyže pořádně navoskovat.
29. 11. 2017 ▪ 3 min. čtení

Kaše není nuda. Zkuste si k snídani připravit špenátovou, makovou nebo tvarůžkovou

Kaše dobře zasytí, nastartují organismus a přitom jsou lehce stravitelné. Jak ale dodat snídaňové kaši nový šmrnc, když jste už přejedeni kakaa,...
27. 11. 2017 ▪ 4 min. čtení

Jak se správně postarat o běžecké lyže: Před voskováním lyže důkladně vyčistěte

Čištění a voskování běžeckých lyží se nevyplatí podceňovat. Bez náležité péče o lyže byste si totiž jízdu moc neužili. Pokud se nechcete...
28. 11. 2017 ▪ 2 min. čtení

Sváteční gastronomie s francouzským nádechem: Kam zajít o Vánocích na sladké polínko, luxusní čokoládu nebo šneky

Na Štědrý večer je gastronomický cíl ve většině rodin daný: připravit vynikajícího kapra s lehkým bramborovým salátem. Na čem si ale pochutnat v...
23. 11. 2017 ▪ 3 min. čtení

Když se rum spojí s charitativním Movemberem. Jak si prémiový alkohol vychutnat, poradil venezuelský mistr

Dobré rumy vás na přelomu podzimu a zimy rozveselí i zahřejí. Jak s jejich pomocí podpořit charitativní akci? A jak si vůbec dobrý rum co...
22. 11. 2017 ▪ 3 min. čtení

Útulek Dogpoint vydává nový charitativní kalendář. Podívejte se na psí superhrdiny

Soukromý psí útulek Dogpoint o.p.s. spojuje skupina nadšených profesionálů, kteří se od roku 2011 starají o psy v nouzi. Po letech sbírání...
20. 11. 2017 ▪ 1 min. čtení
Další články
Hospodářské noviny

© 1996-2025 Economia, a.s.

Hospodářské noviny (print)   ISSN 0862-9587
Hospodářské noviny (online) ISSN 2787-950X

Certifikováno
jti
Sledujte nás
Stáhněte si aplikaci HN
  • Kontakty
  • Tiráž redakce HN
  • Economia
  • Kariéra v HN
  • Ceník inzerce
  • Ochrana osobních údajů
  • Prohlášení o cookies
  • Nastavení soukromí
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Koupit / darovat předplatné
  • Eventy
  • Newslettery
  • RSS kanály
Autorská práva vykonává vydavatel. Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce. Bez souhlasu vydavatele je zakázáno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.