EXKLUZIVNĚ Nejlepší restaurací v Česku je pražská La Degustation Bohême Bourgeoise. Takový je verdikt patnácti českých gurmetů, šéfkuchařů a gastronomických profesionálů. Požádali jsme Pavla Maurera, vydavatele ročenky Grand Restaurant, Tomáše Karpíška, zakladatele sítě Ambiente, nebo blogera Martina Kuciela alias Cuketku, aby sestavili žebříček svých nejmilejších restaurací napříč cenovými skupinami, regiony i typy kuchyní. Každý z nich jmenoval pětadvacet podniků, které má z různých důvodů rád a kam ho těší se vracet. Ve výsledném žebříčku nechybí hospody klasického střihu, nejluxusnější pražské restaurace ani malé rodinné podniky. Více o žebříčku i jednotlivých restauracích najdete ve středečním vydání IN Magazínu Hospodářských novin.
Tento článek máteje zdarma.
Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení.
Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články.
Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený.
Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte
předplatné.
Vyberte způsob sdílení