V kombinaci se zralostí a čerstvostí surovin a následně produktů se stává jídlo pravým základem úspěchu podnikání. Jídlo, které tyto vlastnosti nemá, je dnes všeobecně rozšířené, a proto v důsledku konzumentům nechutná a má negativní vliv na jejich zdraví, turistický ruch, kulturnost a tradice společnosti. Suroviny, které tyto parametry splňují, jsou vhodné na vaření ve smyslu každé kuchyně. Za exotické můžeme považovat ty suroviny, které jsou dovezeny ze vzdálených míst planety. Skutečným nedostatkem jsou spíše suroviny, které jsou domácí, pravé a čerstvé a přitom jsou dostupné.
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Všechny články v audioverzi + playlist
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.



