#datavize Levnější grilovačka Sednout si s rodinou či přáteli ke grilu a uspořádat barbecue vyjde oproti loňským prázdninám výhodněji. Kuřecí prsa seženete v obchodech o 16... 8. 8. 2024 ▪ 1 min. čtení
Grilovací party na Wall Street. Největší světový výrobce grilů Weber míří na burzu Společnost Weber, světový lídr na trhu s grily, se ve čtvrtek chystá vstoupit na burzu a očekávání jsou vysoká. Minulý týden totiž slavila s... 4. 8. 2021 ▪ 4 min. čtení
Poslanci grilovali Vojtěcha za pomalý boj s koronavirem. Zaměstnanci OKD se prý dozvídali výsledky testů až na vrátnici Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch ve čtvrtek před poslanci skládal účty za boj s epidemií koronaviru. Na mimořádné schůzi svolané na popud... 10. 7. 2020 ▪ 3 min. čtení
Jak nejlépe připravit maso na způsob barbecue? Potřebujete hlavně trpělivost Barbecue neboli BBQ je způsob grilování masa oblíbený především v USA a Austrálii. Od klasického grilování se liší svým pomalým,... 3. 8. 2017 ▪ 3 min. čtení
O zahradní gril je potřeba správně pečovat. Jak na něm připravit skvělou letní pizzu? Zahradní grily se v létě nezastaví. Aby nám však grilované maso, zelenina a další dobroty chutnaly a nebyly pro tělo škodlivé, musíme gril... 27. 7. 2017 ▪ 4 min. čtení
Byznys menu Podívejte se, jak v restauraci Žofín Garden připravují kuřecí prsa na zázvoru Jedničkou je v restauraci Žofín Garden burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či svíčková, velký úspěch... 25. 7. 2017
Letní gastrotipy: Zahradní grilování na Žofíně a opilé zmrzliny K létu patří grilování a zkoušení neobvyklých příchutí zmrzlin. K obojímu vám proto přinášíme tipy na prázdninové novinky. 13. 7. 2017 ▪ 2 min. čtení
Byznys menu Podívejte se, jak v Pivovaru Národní připravují kuřecí prso se salátem V Pivovaru Národní boduje rustikální koleno na pivě. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a třemi panáky pálenky, nechybí obligátní tatarák... 13. 6. 2017
Gourmet Zápisky protivného hosta: S Kofolou do nové restaurace Nagrilu Před dvěma týdny otevřela Kofola novou restauraci Nagrilu, gourmetguru se ji rozhodl otestovat. V Británii mají novou módu - restauratéři z... 27. 8. 2015 ▪ 3 min. čtení
ego! Maso na jehle se griluje po tisíce let. Na špíz se dá napíchnout ryba i ovoce Kebab, šašlik, satay... Zní to exoticky, v češtině ale máme krásný výraz špíz. Nemusí to však být jen maso protknuté jehlou, bambusem či... 22. 8. 2015 ▪ 4 min. čtení
Zápisky protivného hosta: Změna majitele nejlepšího irského baru v Praze je znepokojivou novinkou Šéfkuchaři Marek Raditsch, Miroslav Kalina a Marek Fichtnerzasednou do poroty v nové řadě reality show Master Chef. Gourmetguru doporučuje nový... 31. 7. 2015 ▪ 3 min. čtení
Tipy na grilování Šunka po americku Gril rozpálíme na 180−230 °C a pod místo, kde se bude šunka grilovat, dáme pekáč s vodou na zachycení šťávy. Ze... 5. 6. 2015 ▪ 3 min. čtení
Pod modrou oblohou Příjemné zákoutí, milá společnost a dobroty připravené nad ohněm. Večírek může začít. Pod modrou oblohou << první < předchozí | další... 5. 6. 2015 ▪ 1 min. čtení
Ondřej Houska Jaké komisaře europoslanci chtějí? "Grilování" kandidátů na eurokomisaře je další demonstrací snahy Evropského parlamentu posílit vlastní vliv nad rámec, který mu náleží. Skutečné... 9. 10. 2014 ▪ 4 min. čtení
Jourová musí europoslancům do neděle odpovědět na desítky doplňujících otázek Česká kandidátka na eurokomisařku Věra Jourová musí do neděle vypracovat odpovědi na desítky doplňujících otázek od výborů Europarlamentu. Svým... 2. 10. 2014 ▪ 2 min. čtení
Francouzský kandidát na komisaře Moscovici europoslance příliš nepřesvědčil Slyšení kandidátů na eurokomisaře v Evropském parlamentu se zvrhla v politické hry. Bývalý francouzský ministr financí Pierre Moscovici slibuje,... 2. 10. 2014 ▪ 3 min. čtení
Petr Fischer Fischer: Jourová trpělivá, snaživá, nadějná Věra Jourová se nejen přiznala, že JE političkou, ale také se jako politička chovala. Jistě nepřesvědčila ve všem, ale poslanci jí leccos... 2. 10. 2014 ▪ 2 min. čtení
David Klimeš Čekání na jistou smrt v Bruselu V Bruselu začala grilovací party, na kterou přijedou všichni kandidáti nominovaní na post evropských komisařů. Co když se všichni obhájí? Černý... 30. 9. 2014 ▪ 2 min. čtení
Soutěž Zdeněk Pohlreich radí, jak se stát hvězdou grilování. Hlavně nezapomenout na bylinky Pozvěte správné hosty, dobře nakupte, držte se mých rad a během pár hodin se stanete hvězdou představení, tvrdí šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.... 10. 6. 2014 ▪ 3 min. čtení
Léto na grilu Grilování nejen pro vegetariány: Cuketa se sýry i pizza na grilu mohou být hlavní chod i předkrm Udělat ze zeleniny na grilu chutný překrm, který zpříjemní čekání na opozdilé hosty, nebo třeba hlavní chod pro ty, kdo si nedají maso, není... 21. 8. 2013 ▪ 2 min. čtení