Vojtěch Čambala (38) pracuje v Hamé již od roku 2011, v roce 2016 se stal ředitelem kvality a vývoje celé firemní skupiny. Zkušenosti v oblasti kvality a vývoje potravin získal také ze svého působení v zahraničí.
„Závod v Babicích je pro mne známým prostředím. V uplynulých letech jsem se závodem i jeho zaměstnanci spolupracoval v oblasti kvality, vývoje a technologie. Je zde kvalitní tým i skvělí zaměstnanci, kterým chci poskytnout dostatek prostoru a možností pro jejich rozvoj. Naší společnou prioritou je pokračovat v modernizaci a automatizaci naší výroby, zefektivňování využívání zdrojů energie a také vývoji úspěšných novinek pro naše spotřebitele,“ shrnuje své nejbližší cíle Vojtěch Čambala.
Vystudoval Fakultu Potravinářské a biochemické technologie na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze. Je ženatý, má tři děti a mezi jeho velké koníčky patří kromě vývoje nových potravin také vaření.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist