Hospodářské noviny
Hledat Přihlásit seMůj účet Předplatné
Přihlásit seMůj účet
  • Home
  • Byznys
  • Zprávy
  • Názory
  • Tech
  • Reality
  • Investice
  • Podcasty
  • PročNe
  • Archiv
  • Další
  • Green Deal
  • Made in Czech-o-Slovakia
  • Předsednictví EU
  • Víkend
  • Inovátoři roku
  • Top ženy
  • Nej banka / Nej pojišťovna
  • Speciály HN
  • Předplatné
  • Redakce
  • Inzerce
  • Kontakty
  • Ekonom
  • Respekt
  • Logistika
  • Právní rádce
  • Economia
  • BeNative
  • Nastavení účtu
  • Moje předplatné
  • Odhlásit se

Bistro

RSS článků k tématu: Bistro

Co si dáte k snídani, vejce, nebo langoš? Kavárnám a bistrům pro ranní zákazníky se v Česku daří

Na jídle si dávají záležet, pečlivě vybírají suroviny a vymýšlí originální kombinace, které si někdy vyslouží i zvednuté obočí. Ale funguje jim...
13. 5. 2022 ▪ 10 min čtení

Most potřebuje nakopnout, jinak se utopí v nostalgii, říká restauratér Jan Hawelka. Na Ústecku buduje úspěšnou síť podniků

Opustil studium na dopravní fakultě a v jednadvaceti letech otevřel v Chomutově svou první kavárnu. Podnikatel Jan Hawelka se nyní snaží skrze...
30. 3. 2019 ▪ 6 min čtení

Firma Rockaway koupila podíl v provozovateli dočasných pop-up bister Manifesto. Společně chtějí otevřít další podobná centra v Česku a západní Evropě

Investiční skupina Rockaway Capital podnikatele Jakuba Havrlanta vstupuje do restauračního byznysu, se kterým by ráda prorazila do světa....
27. 2. 2019 ▪ 3 min čtení
video

Nejztracenější bistro v lese, kam vede jen polňačka, a přece mají stále plno

Báječné několik hodin tažené trhané vepřové maso mezi chleby, skvělý roastbeef, výborný pistáciový věneček. Dostat se sem je sice opravdu těžké,...
30. 10. 2018

Parta nadšenců založila bistro, kde zaměstnává lidi bez domova a po výkonu trestu. Nový podnik otevřel na Žižkově

Sociální bistro Střecha chce pomoci lidem bez domova a po výkonu trestu, aby se nemuseli vrátit na ulici nebo za mříže. Vedle práce jim nabízí i...
13. 2. 2018 ▪ 2 min čtení
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pařížský bar v bistru Café la Creme a Gastronomické dny pod Sněžkou

Gourmetguru tentokrát navštívil luxusní pražské bistro Café la Creme. Přidává také tip na výlet do Pece pod Sněžkou, kde se budou o prvním...
15. 11. 2017 ▪ 2 min čtení
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hledání podpory i prostoru. Skončí Kavárna, co hledá jméno a FreshCube?

Gourmetguruovi se v posledních dnech donesly zprávy o konci dvou pražských podniků. Je to ale konec definitivní? Otevře se znovu smíchovská...
12. 10. 2017 ▪ 2 min čtení
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Rybí bistro a kozí sýr s grilovanými meruňkami

Bistro s čerstvými rybami a mořskými plody objevil Gourmetguru na pražských Vinohradech. Zjistil také, že karlínská Eska rozšířila nabídku o tři...
22. 8. 2017 ▪ 2 min čtení
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Sushi až pod nos. V Nymburce otevřel nový bar s japonskými pochoutkami

V městečku, jako je středočeský Nymburk, se máloco utají. O novém sushi baru kolovaly zvěsti už delší dobu. Gourmetguru v místním Sushi 4 You...
2. 8. 2017 ▪ 2 min čtení
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pražská Itálie v novém. La Finestra in Cucina osvěžila prostory i jídelníček

Skupina La Collezione zastřešuje několik bister, obchodů a restaurací, ale také catering nebo obchod s vínem. Gourmetguru se vydal do La...
13. 7. 2017 ▪ 2 min čtení
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nejen Bistro připravují hovězí na grilu, brambůrky a tři druhy hrášku

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti. Povedená je i chobotnice z Josper grilu v...
4. 7. 2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na Letné otevřelo bistro se středomořskou kuchyní. Nabízí steaky i chobotnice

Kromě snídaní a večerního menu, na kterém najdete slávky nebo chobotnice, má bistro Kostelní16 také zajímavou polední nabídku.
8. 6. 2017 ▪ 2 min čtení
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Burgery, steaky, žebírka. Let’s Meat láká na masové variace

Na rohu Jičínské a Slezské ulice na pražských Vinohradech se před dvěma týdny otevřelo nové bistro s názvem Let’s Meat. Zaměřuje se na burgery,...
6. 6. 2017 ▪ 2 min čtení
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Dojem z výtečné polévky pokazil sendvič

V Caffe Dallucci potěší domácí zákusky a polévky, sendviče však příliš neoslní.
22. 6. 2017 ▪ 2 min čtení
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Malé bistro, o to větší sekaná. A spousta domácího pečiva v K mini

Nové bistro K mini je sesterským podnikem Krystal Bistra v pražské Sokolovské ulici. V pátek 26. května končí s testovacím provozem a oficiálně...
29. 5. 2017 ▪ 2 min čtení
Rozhovor

Pavol Pavlík, šéfkuchař Bistrotu 104: Ve skandinávské kuchyni jsem našel smysl

Pavol Pavlík dříve působil v restauracích zaměřujících se na francouzskou kuchyni. V Bistrotu 104, který otevřel v únoru, se ale věnuje...
11. 5. 2017 ▪ 5 min čtení
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Premier Mercato, paprsek italského slunce na Rohanském nábřeží

Premier Mercato v pražském Karlíně je bistro, pekárna a obchod s vínem a delikatesami v jednom. Gourmetguru do podniku zašel na vydatnou snídani.
20. 4. 2017 ▪ 2 min čtení
Rozhovor

Za čínskou kuchyni se neschováváme, říká šéf bister Banh-mi-ba, do kterých investoval i Barta

Síť bageterií Banh-mi-ba otevřela nedávno novou pobočku v Holešovicích, další se chystá v Karlíně. Zakladatel a šéf firmy Hung Le vystudoval...
11. 4. 2017 ▪ 4 min čtení
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na Žižkově otevřela kroketerie. Domácí krokety tu plní sýrem nebo lososem

Krokety z mraženého polotovaru? Na ty v bistru Croq’n’roll nenarazíte. Domácí plněné bramborové koule tu podávají jako hlavní jídlo. V nabídce...
27. 3. 2017 ▪ 2 min čtení
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Café & bistro SmetanaQ oživuje dům v Divadelní ulici, který poničil výbuch plynu

Poničená budova v Divadelní ulici, kterou před čtyřmi lety otřásl výbuch plynu, znovu ožívá. Na podzim se zde otevřelo centrum pro české umění a...
27. 2. 2017 ▪ 2 min čtení
Další články
Práce Kurzy
  • HR specialista (982)
  • VEDOUCÍ ÚSEKU OBROBNY
  • Projektový koordinátor kvality-Nové projekty
  • FINANCE MANAGER, INTERNAL CONTROL
Další nabídky práce
  • Emoce pod kontrolou I – Emoční inteligence a sebeuvědomění
  • Google Kalendář - organizace času a plánování
  • Knihovny na SharePointu 1: co je to knihovna a jak do ní dostat soubory
  • Obsahová strategie I: První kroky
Další kurzy a školení
TIP Atmoskop.cz - hodnocení firem zaměstnanci
Nabídka práce a kurzů
Hospodářské noviny

© 1996-2022 Economia, a.s.

Hospodářské noviny (print)   ISSN 0862-9587
Hospodářské noviny (online) ISSN 2787-950X

Sledujte nás
Stáhněte si aplikaci HN
  • Kontakty
  • Tiráž redakce HN
  • Economia
  • Kariéra v HN
  • Ceník inzerce
  • Ochrana osobních údajů
  • Prohlášení o cookies
  • Nastavení soukromí
  • Všeobecné smluvní podmínky
  • Koupit / darovat předplatné
  • Newslettery
  • RSS kanály
Autorská práva vykonává vydavatel. Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.
Přihlásit se
Pokračovat s účtem Google Pokračovat s účtem Facebook Pokračovat s účtem Twitter Pokračovat s účtem Apple
Z účtu nelze získat údaje potřebné pro založení účtu (ID, e-mail). Povolte prosím přístup k e-mailu.
Účet služby s tímto emailem je již použit jinde a nelze jej připojit.
K účtu služby se nepodařilo přihlásit. Zkuste prosím opakovat.
Propojení s účtem této služby již existuje.
Účet s tímto emailem již existuje. Zkuste se prosím přihlásit jménem a heslem.
K účtu se nelze přihlásit. Kontaktujte prosím uživatelskou podporu.
Nepodařilo se dokončit proces propojování účtů. Zkuste prosím opakovat později.
Neznámá chyba. Zkuste prosím opakovat později.
Zapomenuté heslo

Ještě nemáte založený účet? Založit si účet na HN.cz