Jakub Čebiš bude mít na starost jak restauraci Grand Cru, tak i přilehlý vinný bar. Ve funkci vystřídal Davida Buriana.
„Jakuba znám již z let, kdy s Janem Punčochářem pracoval v Le Terroir. Je jedním z nejspolehlivějších lidí, které jsem v tomto byznyse potkal. V momentě, kdy jsme museli řešit otázku nového restaurant manažera, byl pro mě Jakub jasnou volbou,“ říká Radek Tureček generální manažer gastro projektů společnosti Premier Wienes & Spirits, která restauraci provozuje.
„Ke své pozici jsem se postupně propracovával a věřím, že jsem i od svého skvělého předchůdce získal dostatek zkušeností. Beru tuto svou novou etapu v Grand Cru jako výzvu, která se zkrátka neodmítá, “ míní Čebiš, který na pozici nastoupil k prvnímu březnu.
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist