Jakub Čebiš bude mít na starost jak restauraci Grand Cru, tak i přilehlý vinný bar. Ve funkci vystřídal Davida Buriana.
„Jakuba znám již z let, kdy s Janem Punčochářem pracoval v Le Terroir. Je jedním z nejspolehlivějších lidí, které jsem v tomto byznyse potkal. V momentě, kdy jsme museli řešit otázku nového restaurant manažera, byl pro mě Jakub jasnou volbou,“ říká Radek Tureček generální manažer gastro projektů společnosti Premier Wienes & Spirits, která restauraci provozuje.
„Ke své pozici jsem se postupně propracovával a věřím, že jsem i od svého skvělého předchůdce získal dostatek zkušeností. Beru tuto svou novou etapu v Grand Cru jako výzvu, která se zkrátka neodmítá, “ míní Čebiš, který na pozici nastoupil k prvnímu březnu.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist