Jakub Přibyl je momentálně nejvíce oceňovaným sommeliérem u nás. V letech 2012, 2013 a 2014 získal titul Sommelier České republiky a pravidelně obsazuje vrchní příčky dalších tuzemských i zahraničních soutěží. Dříve pracoval jako vrchní sommeliér v uznávaných českých restauracích včetně hotelu Four Seasons nebo gourmet restaurantu Kalina.
Jakub Přibyl se nejvíce těší na spolupráci se šéfkuchařem Janem Punčochářem, se kterým doposud řešil převážně párování vína s jídlem na degustačních menu. Ve funkci provozního managera tak vystřídal Lukáše Vazače.
V Grand Cru Restaurant & Bar na hosty čeká přes 1 500 druhů vín z celého světa. Kromě Jakuba Přibyla a šéfkuchaře Jana Punčocháře zde působí tým zkušených sommeliérů. Hlavním konceptem restaurace je propojení kvalitního vína s chutí čerstvých a prvotřídních pokrmů.
Přidejte si Hospodářské noviny mezi své oblíbené tituly na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist