Jakub Přibyl je momentálně nejvíce oceňovaným sommeliérem u nás. V letech 2012, 2013 a 2014 získal titul Sommelier České republiky a pravidelně obsazuje vrchní příčky dalších tuzemských i zahraničních soutěží. Dříve pracoval jako vrchní sommeliér v uznávaných českých restauracích včetně hotelu Four Seasons nebo gourmet restaurantu Kalina.
Jakub Přibyl se nejvíce těší na spolupráci se šéfkuchařem Janem Punčochářem, se kterým doposud řešil převážně párování vína s jídlem na degustačních menu. Ve funkci provozního managera tak vystřídal Lukáše Vazače.
V Grand Cru Restaurant & Bar na hosty čeká přes 1 500 druhů vín z celého světa. Kromě Jakuba Přibyla a šéfkuchaře Jana Punčocháře zde působí tým zkušených sommeliérů. Hlavním konceptem restaurace je propojení kvalitního vína s chutí čerstvých a prvotřídních pokrmů.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist